Om Do it event

Företagen idag blir mer och mer medvetna om hur allt faktiskt hänger ihop. Det ena utesluter inte det andra. Det är minst lika viktigt att bygga relationer mellan företag och individer, som att driva sin kärnverksamhet.

Vi på Do it Event jobbar med helheten. Allt från integrerade möten mellan människor till den enskilda individen. Vi bygger event, aktiviteter, upplevelser & resor mm.

Även om företaget är ungt, så finns fler års erfarenhet & kunskap i branschen samt bra samarbetspartners o kontakter. Vi kan som din personliga event & aktivitets förmedlare enkelt hjälper Er att hitta just den lösningen som passar bäst. Om tiden inte finns och inte hinner planera själva eller helt enkelt saknar idéer, låt oss ge er en hjälpande hand!

Låt den röda tråden lysa ikapp med syftet & budskapet som ligger till grund till ert val av event eller aktivitet.

Mål & Vision

Vårt mål är att genom en aktiv kompetens/produktutveckling, och kontinuerlig uppföljning med dig som kund kvalitetssäkra mina produkter och därmed nå min vision.

Vår vision är att överträffa din förväntan på kvalitet, service, flexibilitet och kreativitet inom vart och ett av våra produkter.